En borttappad solnedgång

Försöker hinna med ett sista inlägg för idag innan jag lägger mig då. Det kanske kan vara kul att läsa särskilt ett vardagsinlägg nu när jag har teknikbloggat en del på sistone.

Idag har det då alltså varit en ny arbetsvecka (nähä…!), och tyvärr med den måndagsseghet som följer med den. Efter arbetet åt jag och Ullis en potatissoppa som stod och väntade på mig när jag kom hem! Tyvärr kan jag inte länka till den, men det är en hyfsat ”enkel” soppa gjord på potatis, korv, bacon, och purjolök. Jag har aldrig riktigt varit ”soppmänniskan”, men egentligen har jag ingen särskild anledning till det, och jag gillar ju verkligen de olika sopporna vi har provat på tillsammans! Härnäst måste vi bara prova på min mammas räksoppa med sting, som var riktigt god och kanske särskilt lämplig som en förrätt till en middagsbjudning. Vi tänkte fråga om recept till denna på hennes 57-årsdag som vi är bjudna till nu på onsdag. På tal om det ska jag försöka hitta någon vettig present till henne på stan imorgon.

Efter middagen idag skyndade vi oss iväg för att hinna med solnedgången i ett försök att fota lite, men sedan, väl på plats vid havet, kom jag ju på att solen gick ner i fel väderstreck, haha! Bakom träden. Och inte hade vi tid att hinna till en annan plats där den skulle synas bättre, så det får bli en annan gång. Jag hann åtminstone prova mitt nya Gorillapod-stativ litegrann, och även om jag är ovan det, så vänjer man sig nog snabbt.

Till sist har jag jobbat hemifrån ungefär en och en halv timme, och skönt nog varit någorlunda effektiv.

Men nu måste jag kila till duschen, klockan springer iväg här, ser jag!

Inte har jag hunnit motionera idag heller – dagarna är helt enkelt för korta.

One reply on “En borttappad solnedgång”

Comments are closed.