Med tända ljus efter en fredagskebab

Autumn Arriving

’Autumn Arriving’. Från här i krokarna den här månaden, men ifjol.

Skönt med helg igen!

Mycket på jobbet som vanligt på sistone, men det går framåt en del ändå, tack och lov. Jag tycker att jag tar ganska stora steg framåt varje dag faktiskt, men så känns det ibland som att lika många stora steg är kvar. Nåja, jag kommer allt närmare en punkt där jag kan sluta lägga in funktioner på begäran av en av våra kunder, och börja fokusera på finslipandet och testandet. Jag känner just nu ett stort behov av att få en bra överblick på mitt projekt.

Idag har jag och Ullis varit ut och ätit kebab på Adana Kebab, enda stället här i Piteå som serverar kebab tillräckligt god för Ullis, och jag måste nog säga att det vore trist om vår enda renodlade kebab-bar försvann från staden.

Annars har vi inte så mycket planerat i helgen, förutom i matväg, haha. Imorgon blir det våfflor till middag här, inte dumt alls! Och sedan, om det passar för mina föräldrar, så ska vi försöka bjuda hit dem på söndag, för en gulaschsoppa.

Vi får se vad det finns tid till förutom det. Vi har ju funderat på att möblera om lite i vardagsrummet här, och flytta in bokhyllan i sovrummet, datorbordet från sovrummet in hit, och till sist ställa motionscykeln på andra sidan soffan. Då skulle cykeln kännas mindre mitt i vardagsrummet, samtidigt som vi skulle få mer ledig yta om någon vill sitta med en dator här inne (det blir lätt ensamt och trist om man ska sitta i sovrummet).

Till sist ska Ullis jobba från morgonen både imorgon och på söndag. Jag ska försöka att inte ligga såå länge på morgonen, för det hjälper ju om varandras dygnsrytmer åtminstone stämmer någorlunda överens med varandra.

Så… Det är så vår helg ser ut i alla fall!

På Spotify: Marilyn Manson – Sweet Dreams (Are Made of This).

Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *